Atelierul Corys

Ce facem noi?

Atelier Corys!Corys este un brand românesc ce se dorește a fi un etalon al oricărei femei cochete și moderne. Poșetele și gențile din piele Corys sunt atuul unei munci în echipă, iar ca rezultat final dorindu-ne a fi acea poșetă elegantă, utilă, comodă și dorită pe care demult  ați visat-o.

Corys deține primul magazin online din România care poate produce la comandă poșete exact sau foarte aproape de dorințele dvs, conținând un sistem integrat de producție: proiectare, proto-tipare, prototip și produs final.

La noi puteți să vă personalizați și să vă asortați nuanțele poșetei comandate în ton cu particularitățile exprimate de trendsetteri ori pur și simplu după gusturile și preferințele dvs. Lucrăm cu piei de bovină atent selecționate, de o calitate excepționala, cu o textură deosebită, o piele importata din Italia de la prestigioasa firmă GRUPPO MASTROTTO s.p.a

Corys dorește și vrea să fie în top și, tocmai de aceea, am ales ca furnizorul nostru principal de piele să fie o firmă apreciată și căutată pentru înalta calitate pe care o oferă clienților săi. 

Corys este o afacere de familie înființată în anul 2007 care a crescut încet și pe baze solide prin muncă multă și eforturi susținute, fiecare membru aducându-și contribuția lui la realizarea acestui proiect.

Corys își propune să nu vă dezamăgească vreodată și să vă demonstreze că se poate crea un viitor și prin inteligență, pasiune, răbdare și muncă.

 

           Cu mult drag,

               Corys.

Newsletter

Ne gasesti pe