Postari Blog

Darcy - elegantă și foarte modernă!

11:50 PM | July 12, 2017 by
Geanta din piele Darcy se poate realiza pe diferite combinații de piei astfel ca aspectul său exterior să capete o identitate proprie.

Geanta din piele Darcy se poate realiza pe diferite combinații de piei astfel ca aspectul său exterior să capete o identitate proprie. Puteți să vă alegeți nuanțele dorite din cartelele noastre de culori din secțiunea eșantioane piele. 

[ read more ]

Zima - o geantă cu linii moderne și în trend!

11:55 PM | July 06, 2017 by
Geanta Zima prototip

Zilele acestea am lucrat la un model nou, un model ce face parte dintr-o serie mai lungă, o nouă colecție pentru toamnă-iarnă 2017. Geanta din piele cu nume de zână se va numi Zima. Am ales să-i spunem Zima și nu zâna pentru că am vrut să fie un fel de extrapolare a numelui, să aibă o conotație mai de vis, așa ...

[ read more ]

ALMA, de vis!

10:32 PM | May 29, 2017 by
Poseta Alma nude in varianta cu accesorii aurii

Alma este un nou model al firmei Corys, proaspat “scos” din mrejele productiei.

Alma este o poseta aparte, o poseta foarte versatila . Manerele de mana permit purtarea ei in mana sau pe antebrat. Un alt mod de a o purta pe Alma, este pe umar sau pe diagonal datorita baretei lungi si ajustabile.  Mai mult decat atat exista alte doua barete detasabile si ajustabile ce se prind de poseta cu ajutorul unor carabine metalice din zamac. Astfel poseta devine un rucsac, un back-pack.

Alma are un compartiment normal ca al unei posete normale in partea de sus si se inchide cu un fermoar metalic.

Captuseala posetei este de foarte buna calitate, un bumbac satinat asortata la nuantele posetei.

 

[ read more ]

Newsletter

Ne gasesti pe