Blog posts

Zima - o geantă cu linii moderne și în trend!

11:55 PM | July 06, 2017 by
Geanta Zima prototip

Detalii realizare prototip Zima

 Zima este o geantă cu linii moderne și în trend, proiectul plecând de la rugămințile unei amice.

M-a întrebat într-o doară, când eram la o cafea, dacă pot să-i fac la o poșetă din piele o îmbinare de tip ” pană ”. 

Provocarea a fost interesantă stârnindu-mi pe loc interesul astfel că rodul muncii mele de două, trei zile îl puteți vedea și voi.

În poză, pe machete de hârtie, puteți observa îmbinarea baretei de mână cu partea frontală a corpului poșetei. Se observă o cusătură cu un pas mic, cu ață în contrast, iar bareta este dintr-o piele naturală tip box foarte rezistentă la solicitări mecanice.

Prototipul neterminat (doar față și spate) îl observați în fundalul machetei din hârtie.

De fiecare dată când lucrăm la un model nou, se parcurg mai multe faze din momentul proiectării și până la execuția finală.

În cazul de față am ales un corp negru cu barete roșii, pentru că așa observăm noi mai bine anumite aspecte de design și structură externă.

Gențile și poșetele Corys sunt modele atrăgătoare și moderne și ne străduim să vă fie și folositoare astfel încât să purtați cu drag o poșetă de-a noastră.

Noi suntem atenți la tendințele pieței și aplicăm în procesul de creație tot ceea ce ni se pare oportun și să-i spunem ”la moda”.

La modelul Zima o să adăugăm și o baretă lungă de umăr detașabilă și reglabilă ce va fi prinsă de niște inele ascunse în spatele baretelor.

La interior o să folosim o căptușeală românească de foarte bună calitate de la “Matasea Romana”, o căptușeală din bumbac satinat care nu se scamoaseaza ușor, fiind puțin apretata.

Corpul genții îl vom realiză dintr-o piele cu care atelierul nostru lucrează în mod regulat și anume o piele italiană de la “ Gruppo Mastrotto S.p.A”

De ce această piele? Pentru că are o calitate deosebită. Nu există rabat de la calitate la această firmă italiană și nici la noi de asemenea.

Zima este o zână care apare curând. Este aproape pregătită să danseze pe muzica stelelor sub clar de lună într-o poiană plină de flori înmiresmate.

 

Zima a intrat în producție!

Pe curând, cu vești noi,

Corina.

 

 

Review-uri

Newsletter

Ne gasesti pe