Help & FAQs

Intrebari frecvente

1. Vreau sa comand o poseta pe anumite nuante de piei? Cum procedez?

Trimiteti un e-mail la adresa office@posete-piele.ro in care sa ne comunicati ce anume sa modificam la poseta aleasa de dvs. (lungimea baretei de umar, culoarea corpului principal al posetei, culoarea accesoriilor, combinatii de diverse nuante si texturi de piei, eventual puteti sa ma si sunati la tel personal 0744 78.37.58 - Corina Bodeanu). Oricum, dupa primirea e-mail-ului, eu va voi contacta pentru a lamurii toate aspectele.

2. Ce fel de piei pot sa-mi aleg? 

Va puteti alege orice combinatie din pieile afisate de noi la sectiune Esantioane de piele

3. Este posibil sa-mi reproduceti un model anume?

Putem sa va replicam un model chiar si dintr-o poza, insa, pentru a-i genera un tipar, costa. Costul unei astfel de lucrari (proiectare tipare in Illustrator, realizare macheta tridimensionala, modificari finale, realizare prototip, test de mentenanta si realizare produs finit) variaza in functie de complexitatea modelului. 

Ma puteti contacta pentru detalii suplimentare.

4. Aveti pe stoc toate tipurile de piei afisate?

In mare parte, da. Daca exista vreun reper care nu este pe stoc, el poate fi disponibil, dupa ce este comandat la firma furnizoare din Italia, in 2-3 saptamani.

5. Cum pot comanda modele de posete de pe site-ul www.corys.ro pentru a le revinde in magazinul meu propriu?

Bineinteles ca va putem face posete si genti pe nuantele de piei alese, cu un pret de en gros in functie de cantitatea comandata, multumitor pentru ambele parti. Contactati-ma pentru detalii.

6. Daca vreau sa creez o colectie exclusivista, cu modelele mele proprii, cum procedez?

Si in aceasta situatie va trebui sa ma contactati si sa-mi trimiteti modele, sugestii, schite, desene, fotografii si tot ce tine de logistica produsului. Dupa o analiza comuna, stabilim impreuna toate aspectele legate de aceasta posibila colaborare.

7. Cum platesc comanda? Cat ma costa transportul?

Plate se face ramburs:

- cash sau

- cu cardul, atunci cand vine agentul de la firma DPD Courier. Ei au implementat un sistem de plata cu cardul cu POS-ul mobil.

Costul transportului este de 15 lei, atunci cand comanda este mai mica de 400 de lei si transportul este gratuit atunci cand comanda este egala sau mai mare de 400 de lei.

Atunci cand sunt mai putin de 20 km suplimentari, costul este de 18 lei in loc de 15 lei, iar pana la 50 km suplimentari, costul de transport devine 25 de lei . Aceste costuri sunt pentru comenzile de pana in 400 de lei.

Toate comenzile mai mari de 400 de lei au costul de transport gratuit indiferent de km suplimentari.

Costurile de transport includ TVA.

Newsletter

Ne gasesti pe