Shipping & Returns

Livrare si Retur

Livrarea produselor

a) Pentru produsele existente in stoc:

In functie de transportator termenul de livrare poate fi cuprins intre 1-2 zile incepand cu urmatoarea zi de la plasarea comenzii, pentru expedierile prin curier. Produsele aflate pe stoc in depozit  sau in magazinul nostru fizic pe raft sunt disponibile imediat si se impacheteaza/trimit in aceeasi zi in care ati efectuat comanda.   

b) Pentru produsele care se livreaza la comanda:

Termenele si conditiile de livrare depind de anumiti factori care nu tin neaparat de vointa S.C.CORYS GROUP S.R.L. nuantele de piele alese de dvs, tipuri de accesorii deosebite , intarzieri posibile ale furnizorilor nostrii, etc . Noi ne straduim sa reducem acest timp cat mai mult avand in vedere satisfacerea dorintelor clientelor noastre mai ales cand e vorba despre o poseta facuta pe comanda. Pieile de pe cartelele de culori le avem pe stoc, la fel si o intreaga gama de accesorii: fermoare, magneti, carabine, inele, lanturi etc . De regula termenul pentru a realiza o poseta la comanda dupa dorintele dvs este cuprins intre 3-5 zile lucratoare.  

S.C.CORYS GROUP S.R.L. va ofera livrare gratuita pentru comenzile peste 400 de lei, TVA inclus in aria de livrare DPD Curier unde acesta (transportatorul) nu percepe costuri pentru kilometri suplimentari.  Pentru comenzile cu costuri suplimentare de livrare se va comunica clientului costul exact al livrarii in momentul confirmarii telefonice a comenzii, acesta suportand diferenta de calculatie transport (aprox 20 de lei).

Livrarea produselor se face de luni pana vineri in intervalul 09.00-17.00 si sambata intre 10.00-13.00

Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Toate informatiile / modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare (livrare, stocuri, preturi). Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Retur

Toate produsele comercializate de catre site-ul  www.corys.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele defectate in perioada de garantie vor fi receptionate in centrul de service propriu, astfel:

- garantia pentru produsele achizitionate on-line se asigura la Galati,

- coletul trebuie trimis prin curier cu livrare la sediul  S.C. CORYS GROUP SRL din Galati, Micro18, str. Brailei nr. 181 S2,

- costul si riscul expedierii catre Service sunt suportate de Client, iar returnarea catre client dupa remedierea defectiunii de catre  S.C. CORYS GROUP SRL,

- ambalarea produsului trebuie sa se faca in ambalajul original sau unul similar (exclus pungi si ambalaje cu structura moale) pentru a preveni deteriorarea la transport,

- expediati odata cu coletul si certificatul de garantie si descrierea defectului reclamat.

Recomandare serviciu curierat:  DPD Curier.

S.C. CORYS GROUP S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor de cumparare a produselor sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa S.C. CORYS GROUP SRL.

Newsletter

Ne gasesti pe