Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal


Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, prin intermediul site-ului nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem

Compania care detine acest website se numeste CORYS GROUP SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Galati, cod unic de înregistrare fiscală RO22631452.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Colectăm datele dvs. cu caracter personal prin intermediul formularelor de contact si de comanda din website si anume: nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Datele colectate sunt folosite pentru:

- a raspunde solicitarilor d-voastra in momentul in care ne adresati o solicitare prin intermediul formularului de contact 
- emiterea facturii fiscale la lansarea unei comenzi si expedierea produselor livrate la adresa mentionata;
- returnarea produselor conform prevederilor legale;
- asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dumneavostra cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile noastre.


Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:
- furnizorilor de servicii de curierat;

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație folosind tehnologia HTTPS.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;

Newsletter

Ne gasesti pe